fredag, oktober 28, 2005

Fra det multikulturelle overdrev

Fra Jyllandsposten:

I går blev yderligere to anholdt i forbindelse med drabet på 19-årige Ghazala Khan. Faderen og onklen varetægtsfængslet. Politiet i Slagelse fortsætter jagten på familiemedlemmer og venner til den myrdede 19-årige Ghazala Khan, der sammen med sin nygifte mand blev skudt foran Slagelse Station for fire uger siden.

I går blev to venner af familien anholdt i København, og det skete samtidig med, at Ghazala Khans far og onkel blev fremstillet ved lukkede grundlovsforhør i Slagelse, sigtet for medvirken til drab. Dermed er fem nære familiemedlemmer heriblandt Ghazala Khans far, hendes bror, der havde fingeren på aftrækkeren, en tante og en onkel samt endnu et familiemedlem sigtet for drabet eller medvirken til det. Det samme var tre nære venner til familien.

Faderen udtalte sig så sent som onsdag - få timer før sin anholdelse - til Ekstra Bladet, hvor han sagde, at »hans hjerte fortsat gjorde for ondt til at tale om sagen.«

Efterforsker stadigHos politiet i Slagelse, der bistås af Rigspolitiet i opklaringen, arbejdes der på højtryk.

»Vi kan fortsat ikke udelukke, at vi skal have anholdt flere. Der er en ret stor efterforskning i gang, og der er en grund til, at vi er meget lukkede i sagen,« siger vicekriminalinspektør Leif Vinther, Slagelse Politi.

Bare de får hevet problemet op med rode.

Henrik