søndag, juli 24, 2005

Muslimer med sårede følelser og danskere uden hjerne

Berlingske Tidende via Uriasposten:

Racistisk rulletekst

“Netop som det går op for flere og flere i Vesten, at vor tids terrorister ikke er fortabte og fattige sjæle fra fjerne jordhuler, men velintegrerede, veluddannede og velstående bymennesker, beklager Islamisk Trossamfund sig over danskernes stigmatisering af herboende muslimer. »Det er ikke særligt sjovt at være muslim og føle, man bliver bevogtet hele tiden,« udtaler talsmand Kasen Ahmad og hentyder til en rulletekst på de københavnske metrostationer. Den racistiske rulletekst beder passagererne »være opmærksomme på mistænkelige pakker og adfærd«..

Den er godt nok - du stigmatiserer muslimer hvis du holder øje med om der er nogle af dem der prøver at lemlæste eller dræbe dig med bomber. En ting er så at tudeprinsen fra det Islamiske Trossamfund synes det, men hvad værre er, så tager folk det faktisk alvorligt:

Alligevel ser beklagelsen ud til at virke. Metro Service agter snart at fjerne den stigmatiserende rulletekst, og kommunikationschef Jesper Witt, hvis generalieblad også må være meget hvidt, håber, at »angsten for terrorangreb stilner af, når rulleteksten bliver fjernet«.

Hvorfor f...... skulle angsten stilne af? Det er jo ikke fordi terroristerne tænker "Nå, nu kigger folk ikke efter vores bomber mere, så kan vi jo lige så godt lade være med at plante dem"!

Appeasement in action.

Henrik