onsdag, juli 13, 2005

Står muslimer bag terror-angrebet i London? Nej da!

Nu da britisk politi er ved at have identificeret det afskum der slog 52 uskyldige ihjel i London i sidste uge som 4-5 muslimske mænd begynder hvidvaskningen. Denne dækker hele spektrummet, lige fra

1) BBCs rettelser af den indledende "fejl" de lavede ved faktisk at kalde terrorister for terrorister - nu er de "bombemænd":

It appears that for a while yesterday, the BBC website was actually calling the London terrorists "terrorists" instead of "militants" or "bombers"-- their preferred terms for those in Israel and Iraq.

But something changed. Look, for example, at the wording of this Google listing of one BBC article.

Then look at the article it links to.


Decideret redigering af fortiden for bedre at passe til det ønskede billede af den kendte jeg ellers kun fra den tidligere sovjet-blok og George Orwells "1984".

2) Nu jeg er igang med BBC, så lykkes det samtidig stationen på sin "key facts"-side fuldstændig at undgå nogensomhelst hentydning til at terroristerne var muslimer. De var "British nationals" fra "West Yorkshire". Siden har BBC så tilføjet, at de alle var af pakistanst oprindelse. Intet om at de er muslimer (og jo, der er faktisk millioner af Pakistanere der ikke er muslimer - de fleste enten kristne eller hinduer).

3) Så er der benægtelsen af, at det faktisk er de identificerede terrorister der stod bag:

The uncle of one of the suspected London suicide bombers said his family had been "left shattered" by the news.

Bashir Ahmed, 65, said the family of Shehzad Tanweer, who recently studied religion in Pakistan, could not accept he was capable of the bombings.

"It wasn't him. It must have been forces behind him," he said.


4) Den britiske venstrefløj prøver at køre det-er-de-stakkels-muslimer-der-har-gjort-det-fordi-de-bliver-undertrykt-og-deres-religion-har-intet-med-det-at-gøre-rumlen. Den gider jeg ikke engang linke til et eksempel af.

5) Derefter ryger vi ud i det decideret fjollede - Den iranske presse beskylder USA og Storbrittanien for selv at have plantet bomberne:

Kayhan paper says Britain and the US had to create an atmosphere of terror and insecurity in London so that the G8 leaders would endorse their belligerent policies like the occupation of Iraq. ...

While the Jumhuri Islami newspaper says the bombs were planned to give the west a reason to attack Islam under the fictitious cover of combating terrorism.

It said creating problems for Muslims in Europe was also part of the plan.


Muslimer er åbenbart ikke i stand til at foretage terror-angreb.

Så ved vi det.

Henrik

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ny teori: det er den depression som byen Leeds er havnet i efter Leeds United rykkede ned der er årsagen til at de "stakkels bombemænd" valgte at sprænge sig i luften i London.
Det er altsammen en protest imod den ulige fordeling af Premier League klubber mellem West Yorkshire og London.

3:33 PM  
Blogger Henrik said...

Tja, hvorfor ikke :-)

Jeg har selv leget med tanken om at den reelle grund til at invadere Irak var baseball, men hvorfor skulle fodbold ikke også have lignende store konsekvenser :-)

Henrik

8:40 PM  

Send en kommentar

<< Home