lørdag, august 13, 2005

Vanvittig Venstrefløj i Danmark

Fundet på Frit Forums debatforum, hvor det er postet af Sikandar Siddique:

11/9 katastrofen har ikke kun omformet vores hverdag, vores måde at færdes på, men også hele verdenssystemet. Uanset hvem der er ansvarlig for denne uhyrlige og umenneskelige handling, har den gjort noget uhyrligt. Den Amerikanske regering kastede straks skylden på al – qaeda, men har dog stadig den dag i dag ikke formået at kunne fremvise konkrete beviser.

Ikke for noget, men er det kun mig der kan huske optagelserne af Osama bin Laden, der praler af hvordan hans ingeniør-viden var grundlaget da de planlagde 11. September?

Inlægget fortsætter så med den sædvanlige offerretorik (vesten er jo ond), og ender med den sædvanlige venstrefløjs-brægen om at vi da endelig ikke skal forsvare os, men istedet skal finde "årsagerne" og "roden af problemet".

Hvad er så "årsagen"? Jo, den er følgende:

Hvordan kan man forvente af en far, som har set sin søn blive tortureret og derefter myrdet, at han ikke tager loven i egen hånd hvis ikke han får retfærdighed.

Hr. Siddique formår ikke at fortælle os hvordan i alverden det at slagte utallige uskyldige nogensinde kan udgøre "retfærdighed". Eller for den sags skyld hvordan hele verden - inklusive terroristerne selv - har overset at de "har set sin søn blive tortureret og derefter myrdet". Det værste de har været ude for er at blive tilbudt alkohol og villige damer.

Hvad der ikke gør sagen bedre er, at Hr. Siddique er opstillet som kandidat til borgerrepræsentationen i København for Socialdemokratiet.

Henrik