lørdag, juni 25, 2005

Støt Bush - En anden verden er mulig

Som man måske vil have lagt mærke til kommer USA´s Præsident Bush på besøg her i Danmark fra den 5. til den 6. Juli.

Som det nok også vil være gået op for de fleste har en uhellig alliance af alt fra Greenpeace til diktatur-heppekorene for Cuba og Nordkorea besluttet sig for at Bush er en ond mand når bare han sådan styrter to folkemorderiske diktaturer og befrier halvtreds millioner mennesker uden at spørge dem om lov først.

Det var vi sådan set nogle stykker der syntes krævede bare en lille bitte smule modspil - en rask lille pro-amerikansk demonstration, feks. Dette udviklede sig efterhånden indtil Il Kimpo fra Polemiken, Kim Møller fra Uriasposten og undertegnede - Henrik Krog - fandt på at stifte Initiativ for Fred og Frihed, bare for at se om der mon ikke skulle være andre der har samme ide som os. Første offentlige tiltag leverede Kim Møller i går:

Vær glad for ytringsfriheden

6/7 gæster George W. Bush København, og jeg vil på vegne af Initiativ for Fred og Frihed (www.fredogfrihed.org) opfordre alle interesserede til at møde op og vise Bush, USA og resten af verden, at Danmark ikke er en forstad til Paris. Når den yderste venstrefløj samme dag demonstrerer mod Bush og USA, ignorerer den, at uden statsmænd som Bush var offentlige ytringer mod magthaverne slet ikke en valgmulighed.

Kortere kan det jo næsten ikke siges.

Skulle De have lyst til at deltage, støtte finansielt eller har de bare lyst til at vide mere, så besøg hjemmesiden eller mail til følgende adresse: info@fredogfrihed.org

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er en flok glade amatører uden meget andet end godt humør og gåpåmod - vi kan således ikke som StopBush-kampagnen regne med øjeblikkelig støtte fra 30-40 "bevægelser" og budgettere med 100.000 kroner uden at blinke. Men vi tropper op uanset.

Som Berthold Brecht sagde:

Når sandheden er for svag til at forsvare sig må den gå over til modangreb.

Han var ikke helt dum, ham Brecht.

Henrik

1 Comments:

Blogger Esbern David C. Pontoppidan said...

Støt Bush! Godt initiativ!!

Vi laver også noget:

www.bush05.dk ---> opdatering følger på hjemmesiden

1:49 PM  

Send en kommentar

<< Home