onsdag, juni 01, 2005

FORDØM DEM, I FORBANDEDE HUNDE!

Idag angreb Taliban en begravelses-ceremoni og dræbte 20 sagesløse i en moské i Kandahar, Afghanistan. Andre 40 blev lemlæstet i varierende grad. BBC rapporerer:


"People were running around, some were lying on the ground crying," one survivor, Nanai Agha, is quoted as saying by the Associated Press.

"Dead bodies were everywhere," he said.


Her på Tiraden venter vi spændt på at de selvproklamerede "anti-krigs"-bevægelser fordømmer en sådan forbrydelse. Der er endda bonus-point hvis man kalder det en krigsforbrydelse, da både forsætlige massemord på civile og angreb på religiøse etablissementer falder ind under den kategori.

Det sidste vel at mærke så længe en eventuel fjende ikke bruger dem til militære formål, noget som islamofascisterne generelt ingen problemer har med. Tag de muslimske "oprørere" i Fallujah, der brugte 60 ud af 100 moskéer i Fallujah til kamphandlinger. Bagefter tudede de så over at de onde hedninge faktisk besvarede ilden når de blev angrebet fra moskéerne.

PS. Hvis den abrupte start på bloggen skulle undre dig, så er det simpelthen fordi jeg ikke så nogen grund til at lave en flødet indledning der skulle få alle til at føle sig vel tilpas og være interesserede. Bloggen er til for at give mig en mulighed for at kamme over og komme af med min irritation over dobbeltmoral, selektiv opmærksomhed og en ofte total ansvarsforflygtigelse på stort set samtlige fløje af det politiske spektrum.

Henrik